Nem lassít Lost Frequencies: itt a Like I Love You

Két mega-slágert is leszállított az elmúlt hónapokban Belgium number one DJ-je: a „Crazy” és a James Blunt közreműködésével készített „Melody” egyaránt learatta a babérokat a slágerlistákon. A szemüveges producer azonban nem dőlt hátra, hanem máris egy új dallal jelentkezett.

Alig négy éve hozta ki az első szerzeményét, az „Are You With Me”-t Lost Frequencies, és a debütálás rögtön az elektronikus zene élmezőnyébe katapultálta a zenészt. Ő pedig nem lassít a tempón, hiszen egymás után jelenteti meg dalait, amelyekkel csak még inkább megerősíti pozícióját. Az „Are You With Me”-t követte a „Reality”, a „Beautiful Life”, a honfitárs Netsky-jal közös „Here With You”, hogy aztán tavaly érkezzen a „Crazy”, idén pedig a „Melody”. A felsorolás pedig most egy újabb tétellel bővül, a napokban ugyanis befutott a „Like I Love You”.

A dal elkészítésében a Los Angeles-i The NGHBRS közreműködött, a kezdő gitártémára érkező énekdallamok pedig tökéletesen megmutatják, hogy Lost Frequencies egy 1-10-ig terjedő skálán bizony a 10-es tartományt ostromolja, ha fülbemászó megszólalásról van szó – a track egyben jól példázza a belga muzsikus sokoldalúságát is. Azon túl, hogy mindegyik szerzeménye komoly függőséget alakít ki, és azonnal dúdolható melódiákat rejt, valamennyi LF nóta rendelkezik egy nagy adag egyediséggel is; egy aprócska varázslattal, amely kiemeli ezeket a többi felvétel sűrű mezőnyéből.

A „Like I Love You” újabb bizonyítéka a fentieknek, valamint annak is, hogy a belga szupersztár még mindig csak az elején tart ennek a nem mindennapi utazásnak.

Hozzászólások

Hozzászólás

hozzászólás...?

Hozzászólás

lunette de soleil ray ban ray ban pas cher lunette de soleil ray ban ray ban pas cher lunette de soleil ray ban ray ban pas cher occhiali da sole ray ban outlet occhiali da sole ray ban outlet occhiali da sole ray ban outlet occhiali da sole ray ban outlet occhiali da sole ray ban outlet occhiali da sole ray ban outlet louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin outlet louboutin outlet louboutin outlet louboutin outlet louboutin outlet louboutin outlet air max pas cher air max pas cher air max pas cher air max pas cher air max pas cher air max pas cher air max outlet air max outlet air max outlet air max outlet air max outlet air max outlet sunglass hut Sunglass Hut Online Shop