Nem űrhajóval jön a Depeche Mode Budapestre

Pedig Dave Gahan űrhajósnak állt a zenekar vadonatúj klipjében. A Cover Me című dal a harmadik kislemez a márciusban megjelent Spirit albumról, amelyet 2018-ban másodszor is bemutat Magyarországon a csapat.

A Depeche Mode mindig is nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy a videóik különleges minőséget képviseljenek, és ennek érdekében rendszeresen a legjobb és legegyedibb látásmódú rendezőkkel dolgoztak együtt. Ez alól a most napvilágot látott Cover Me sem képez kivételt. A forgatást ezúttal is Gahanék régi harcostársa, a holland film- és fotóművész, Anton Corbijn irányította, aki szkafanderba öltöztette a kihalt Los Angeles-ben – és az űrben – kóválygó frontembert. A fekete-fehér képi világ, köszönhetően az erős fény-árnyék kontrasztoknak, legalább annyira hangulatos és melankolikus lett, mint a dal maga.

A Cover Me az egyik legerősebb tétel az együttes idén megjelent 14. albumán (Spirit): a lemez az eladási listák első helyén nyitott Németországban, Franciaországban, Olaszországban, Lengyelországban, Belgiumban, Svájcban, Ausztriában, Portugáliában és Dániában, de további 15 országban debütált a Top 10-ben – így például az Egyesült Államokban, Nagy-Britanniában és Magyarországon is.

Az új videó mellett a DM a Cover Me remix kiadványával is kedveskedik a rajongóinak: a nóta számos változatát rejtő különlegességet október 6-tól kezdve digitális formátumban, illetve CD-n és dupla bakeliten is begyűjthetik az érdeklődők.

A Cover Me dalt – több más társával együtt – hamarosan újra élőben is hallhatjuk: a Depeche Mode pillanatnyilag Észak-Amerikában turnézik, de néhány hét múlva visszatérnek az európai csarnokokba, és az őszi-téli körút során Magyarországra is újfent ellátogatnak – 2018. február 2-án a Papp László Budapest Sportarénában játszik a világhírű formáció.

Hozzászólások

Hozzászólás

lunette de soleil ray ban ray ban pas cher lunette de soleil ray ban ray ban pas cher lunette de soleil ray ban ray ban pas cher occhiali da sole ray ban outlet occhiali da sole ray ban outlet occhiali da sole ray ban outlet occhiali da sole ray ban outlet occhiali da sole ray ban outlet occhiali da sole ray ban outlet louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin outlet louboutin outlet louboutin outlet louboutin outlet louboutin outlet louboutin outlet air max pas cher air max pas cher air max pas cher air max pas cher air max pas cher air max pas cher air max outlet air max outlet air max outlet air max outlet air max outlet air max outlet sunglass hut Sunglass Hut Online Shop