Z-generációs himnusz született Noah Cyrus és MØ összefogásából

Noah Cyrus tüzes kollaborációval kezdi az évet – február 5-én megjelent az extravagáns skandináv dívával, -vel közös dala, a We Are… és a hozzá készült VHS kazetták világát idéző lyrics videó.

A szerzemény produceri munkálataiért Max Martin (Taylor Swift, Katy Perry, P!nk, Ariana Grande, Britney Spears), Ali Payami (The Weeknd, Taylor Swift, Ariana Grande, Katy Perry) és Savan Kovetcha (Ariana Grande, The Weekend, Ellie Goulding, Usher, One Direction) feleltek. A dal Zane Lowe műsorában debütált, ahol Noah elmondta, hogy a track fő üzenete az, hogy „teljesen oké különbözőnek lenni”  A dal hírek szerint hamarosan egy „igazi” videóklipet is kap majd.

A We Are… egy briliáns óda és egyben társadalomkritika arról, hogy milyen is az Y és a milleniumi Z generációk fiataljának lenni, mikor egyszerre érzed a világ súlyát és kalandoznál az eufóriában, a pillanatban élésben.

The fame, the fame
I want to hear my name
And I don’t care what for
I’ll change the world
Save all those trees and birds
But first I’ll grab a Starbucks then I’ll get to work

(All on) Thank god it’s the weekend
(My squad) Got time, we can waste it
(Don’t know) So we drive to the sunset or the fire
(It’s like) We live in a bubble pretending it’s cause we are young

(We are fucked)
These days we only follow
These days we feelin’ hollow
Get paid, the only motto
(We are fucked)
They say it all gets better
They say won’t last forever
Then someone pulls the trigger
(We are fucked)

We’ve got hearts in the right places but we’re still a danger to ourselves
Maybe it’s ‘cause we are young

 

A 18 éves Noah Cyrus egyértelműen kilépett nővére, Miley Cyrus árnyékából. Karrierje 2017-ben kezdett felfelé ívelni Labrinth-al közös Make Me Cry című debütáló single-jével, ezt követte a Stay Together, az Almost Famous, az XXXTentacion oldalán készült Again. Sorra kapta a felkéréseket, így közös dala született Marshmellóval, Alan Walkerrel, One Bittel, Malomával és Jake Buggal is. A 2017-es MTV Video Music Awards-on a Legjobb új előadó-kategória jelöltje lett, ugyanebben az évben részt vett Katy Perry turnéján, mint nyitóelőadó. NC-17 címre keresztelt első albumának megjelenési dátumát egyelőre homály fedi, de az biztos, hogy már megkezdődtek a munkálatai.

Hozzászólások

Hozzászólás