Nomad: lemezbemutató koncert A Dal 2019 mezőnyébe jutott csapattól

Listavezető új album. Újabb rádiós sláger. A Dal 2019 legjobb 30-as mezőnyében. Lemezbemutató koncert: 2018. december 19,. Ellátóház. Címszavakban így foglalható össze a Nomad mozgalmas évzárása.

Nomad – Új remény

Új remény lemezbemutató koncert esemény ITT.
Online jegyek a koncertre ITT.

2018. október 26-án jelent meg a zenekar (Jánosi Szabolcs – gitár, Juhász Marci – ének, Mihalik Ábel – dob, Nagy Levente – basszusgitár) negyedik stúdióalbuma Új remény címmel és a megjelenés napján a Deezer albumlistájának 1. helyén nyitott. A nagylemez november 2-án CD-n is megjelent és a MAHASZ albumeladási listájának 11.helyén debütált. Az exkluzív kivitelű digipak csomagolású CD 6 paneles poszterrel látott napvilágot.

A 10 új hangfelvétel között megtalálható a már klipről is ismerős Piros és zöld lámpák, a különleges szöveges videóként is elérhető Van-e remény?, az első albumról feldolgozott és a ROCK FM által kiemelt rotációban játszott Pillanatok, melyre több, mint 100 Nomad rajongó fotóiból készült videó.

A zenekar ősrajongóinak a nyitó Örökké barátok és a megrázó lemezzáró tétel, a Csak a csend szól lesz igazi csemege, míg A remény hídjai egyértelműen a csapat nagy slágere, hiszen nagyon gyorsan került rotációba a Petőfi Rádióban és a digitális zenehallgató oldalakon is ez a legtöbbet streamelt új Nomad felvétel. Hasonlóan szerethető, értékes Az én világom című dal. Helyet kapott a lemezen Ákos nagy slágerének, a Keresem az utamnak egy, az eredetihez hű, de mégis izgalmas változata. A Van pár kilométer című dalhoz nagyon hangulatos road movie-t forgatott a banda, mely hamarosan elérhető lesz a zenekar Youtube csatornáján. Szintén a formáció keményebb oldalát mutatja a Hanem nőnek virágok…, mely az iTunes dal eladási listájának a 18. helyéig jutott.

A Nomad nevéhez méltóan körbejárta már a budapesti klubokat, és az új lemez bemutatójára is egy új helyszínen, az Ellátóházban kerül sor 2018. december 19-én. Vendég a szeghalmi Mudfield lesz, akiket a tavaszi Nomad turnén már láthatott a közönség. Érdemes időben érkezni, mert Kovácsovics Máté és zenekara hoz pár új dalt a februárban megjelenő, Sárrétcímű albumáról.

A közönség szeretete mellett számos szakmai elismeréssel is büszkélkedhet a Nomad, melyet az ország egyik legjobb koncert zenekarának tartanak. Hotel Polimer című második albumukat a szakma és a közönség is a legjobb hazai rockalbumok között tartja számon. 2015-ös A38-as koncertjükről az MR2 koncertfilmet forgatott. Harmadik albumuk, a Márványmenyasszony Fonogram díj jelölést kapott az év Hard Rock és Metal Albuma kategóriában. Sajnálom című daluk révén Petőfi Zenei Díj jelölést kapott a zenekar. A Végál.om.. című első Nomad album 10 éves jubileuma alkalmából 2017. június 3-án a budakalászi Rockházban adott speciális koncert felvétele dupla CD formátumban jelent meg 2018. április 28-án, Vissza a végál.om..ra címmel.

Régi vágya teljesült a Nomad zenekarnak azzal, hogy A remény hídjai című daluk bekerült A Dal 2019-be, hiszen negyedik alkalommal jelentkeztek az Eurovíziós Dalfesztivál hazai válogatójára, és annak ellenére, hogy korábbi pályamunkáik (Sajnálom, A szerelem ilyenVan-e remény?) komoly rádiós és/vagy közönségsikert arattak, most végre a tévénézők előtt is megmutathatják tehetségüket.

Van remény.

Hozzászólások

Hozzászólás

hozzászólás...?

Hozzászólás

lunette de soleil ray ban ray ban pas cher lunette de soleil ray ban ray ban pas cher lunette de soleil ray ban ray ban pas cher occhiali da sole ray ban outlet occhiali da sole ray ban outlet occhiali da sole ray ban outlet occhiali da sole ray ban outlet occhiali da sole ray ban outlet occhiali da sole ray ban outlet louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin outlet louboutin outlet louboutin outlet louboutin outlet louboutin outlet louboutin outlet air max pas cher air max pas cher air max pas cher air max pas cher air max pas cher air max pas cher air max outlet air max outlet air max outlet air max outlet air max outlet air max outlet sunglass hut Sunglass Hut Online Shop