Karácsonyra hangolódás a Pentatonix és Jennifer Hudson szívmelengető produkciójával

A Pentatonix amerikai a cappella-csoportja ünnepi hagyományteremtésbe kezdett; idén másodszorra jelentkeznek NBC Christmas Special: A Very Pentatonix Christmas című, egyórás karácsonyi műsorukkal, melybe olyan vendégszereplők érkeznek majd, mind Jennifer Hudson Oscar-díjas énekesnő és a The Tonight Show házigazdája, Jay Leno humorista.

Egy kis ízelítő máris érkezett az ünnepi hangulat izzítására, a How Great Thou Art című dal Jennifer Hudsonnal közös előadásának formájában:

A háromszoros Grammy-díjas, platina eladásokkal büszkélkedő Pentatonix csapata már több, mint 6,5 millió albumot adott el és teltházas koncertjeikkel világszerte többszázezer rajongót kápráztatnak el évről évre. YouTube-csatornájukra közel 9 millióan iratkoztak fel, videóik nézettsége a 2,7 milliárdot súrolja. 2015-ös Pentatonix címre keresztelt albumuk arany minősítést kapott, miután a Billboard 200-listáján első helyen debütált.

Emellett hét albumuk jutott be a Billboard 200 top 10-es mezőnyébe (kettő első helyen) és ért el többszörös-platina, platina és arany minősítést. 2015-ben jelent meg első turné-dokumentumfilmjük, On My Way Home címmel és feltűntek a Tökéletes hang 2 című amerikai zenés vígjátékban is. Idei PTX Vol. 4 – Classics elnevezésű kiadványukra többek között Grammy-díj nyertes produkciójuk, a Dolly Partonnal közös Jolene is felkerült, csakúgy, mint a John Lennon-klasszikus, Imagine és egy Bohemian Rhapsody-feldolgozás.

A Pentatonix nemrég megjelentette 2016-os, karácsonyi gyöngyszemük, az A Pentatonix Christmas platinalemezes kiadvány deluxe változatát, mely bővelkedik a modern, ünnepi kedvencekben: található rajta egy Jennifer Hudsonnal közös sláger és olyan karácsonyi klasszikusok, mint a Deck The Halls, a Let It Snow! Let It Snow! Let It Snow! és az Away In A Manger. Az A Pentatonix Christmas 2016-ban a 32. helyig jutott a MAHASZ albumeladási listáján, platina lett Kanadában és az Egyesült Államokban, míg a szomszédos Ausztriában bearanyozódott. A csapat december 3-án vág bele az A Pentatonix Christmas Tour turnéba, november 27-én pedig visszatérnek az NBC képernyőjére második évi karácsonyi különkiadásukkal, az A Very Pentatonix Christmas-szel, mely november 28-ától online is elérhetővé válik.

A PENTATONIX CHRISTMAS DELUXE – DALLISTA:

 1. O Come, All Ye Faithful
 2. God Rest Ye Merry Gentlemen
 3. White Christmas (feat. The Manhattan Transfer)
 4. I’ll Be Home For Christmas
 5. Up On The Housetop
 6. The Christmas Sing-Along
 7. Coventry Carol
 8. Hallelujah
 9. Coldest Winter
 10. Good To Be Bad
 11. Merry Christmas, Happy Holidays
 12. Deck The Halls
 13. How Great Thou Art (feat. Jennifer Hudson)
 14. Away In A Manger
 15. Let It Snow! Let It Snow! Let It Snow!
 16. Hallelujah (feat. The String Mob)

Hozzászólások

Hozzászólás