Az influenza sem állíthatta meg P!nket a Super Bowl színpadán

P!nk legyőzve a rátelepedő betegség ostromát, lebilincselő módon énekelte el a himnuszt az 52. Super Bowl színpadán.

Február 2-án, a Super Bowl előbuliján az énekesnő teltházas koncertet adott az NFL döntőjének városában, Minneapolis-ban. Beszédhangján érződött az influenza, melyet gyermekeitől kapott el, viszont a Beautiful Trauma című sláger – amely új lemeze címadója – kivételével így is hősiesen tartotta magát a műsorhoz, és megígérte, hogy a két nappal később esedékes fő eseményre ismét csúcsformába lendül.

Később közösségi oldalán osztotta meg rajongóival, hogy mindent megtesz a betegség legyőzése érdekében, mivel 1991 óta – mióta látta példaképét, Whitney Houstont ebben a megtisztelő szerepben – ő is szeretné elénekelni a himnuszt a rendezvény színpadán. Most, hogy eljött ennek az esélye, semmiképp sem akarta elszalasztani a lehetőséget. Végül, talán a drámai felvezetés okán, méginkább koncentráltabb pillanatoknak köszönhetően, a közönség megható és magávalragadó performansznak lehetett szem- és fültanúja.

A Super Bowl a fő amerikaifutball-bajnokság, az NFL döntője. A nagyszabású sportesemény évről évre a legnézettebb televíziós műsor az USA-ban, de az időzónák labirintusának ellenére a világ számos pontján nyomon követik. A mérkőzés előtt hagyományosan egy ismert énekes vagy énekesek éneklik el az amerikai himnuszt. A félidőben kisebbfajta koncertet rendeznek a pályán világsztárok részvételével. Korábban többek között Lady Gaga, Alicia Keys, Kelly Clarkson, Billy Joel, Jennifer Hudson, Beyoncé és a Backstreet Boys teljesítették a himnusz előadásának megtisztelő „küldetését”. Idén P!nk mellett a Siketek Országos Szövetségének nevében Alexandria Wailer színész és rendező amerikai jelnyelven adta elő a nemzeti himnuszt.

Ahogy azt már >> ITT << megírtuk, a Super Bowl félidejében Justin Timberlake uralta a színpadot.

Hozzászólások

Hozzászólás