Hamarosan P!nk is csillagot kap a hollywoodi Hírességek sétányán!

A hollywoodi kereskedelmi kamara hétfőn nyilvánosságra hozta azoknak a névsorát, akik jövőre csillagot kapnak a Hírességek sétányán az amerikai filmezés fővárosában. Most már biztos, hogy az ikonikus sétálóutca kövezetén hamarosan olvasható lesz P!nk neve is, akinek októberben megjelent 7. stúdióalbumát töretlen lelkesedés övezi.

A Walk of Fame Class of 2019 exkluzív „osztályközösségét” ezúttal is a filmipar, a televízió, a hangfelvételek/zeneipar és a színház világának legtehetségesebb képviselőiből választották ki. 2019-ben tehát csillagot kap majd:

A mozgókép kategóriájában: Alan Arkin, Kristen Bell, Daniel Craig, Robert De Niro, Guillermo del Toro, Anne Hathaway, Lupita Nyong’o, Tyler Perry és Gena Rowlands.

 A televíziózás kategóriájában: Alvin és a mókusok, Candice Bergen, Guy Fieri, Terrence Howard, Stacy Keach, Sid and Marty Krofft, Lucy Liu, Mandy Moore,  Dianne Wiest és Julia Child (Posthumous).

A hangfelvételek kategóriájában: Michael Bublé, Cypress Hill, The Lettermen, Faith Hill, Tommy Mottola, P!nk, Teddy Riley, Trio: Dolly Parton, Linda Ronstadt and Emmylou Harris és Jackie Wilson (Posthumous).

Az élő színház/élő performansz kategóriában: Idina Menzel, Cedric “The Entertainer”, Judith Light és Paul Sorvino.

A  nagy megtiszteltetésben korábban nem egy magyar, vagy magyar származású művész, előadó is részesült, például Lugosi Béla, Gábor Zsazsa, Adolf Zukor, Harry Houdini és Hajmássy Ilona.

 

 

Hallgasd vagy vásárold meg P!nk Beautiful Trauma c. albumát az alábbi linken!

P!nk – Beautiful Trauma

Hozzászólások

Hozzászólás