Személyes szösszenetekkel tűzdelt videóklip és kedvenc női előadóit összegyűjtő lejátszási lista érkezett P!nktől!

Újabb klip érkezett P!nk 7. stúdióalbumáról, a Beautiful Traumáról, telis-tele az énekesnő szívmelengető személyes és koncerteken szerzett szösszeneteivel! A Whatever You Want kisfilmje bepillantást enged a stúdiózásba, a turnék próbáiba és promóciós pillanataik forgatagába, illetve P!nk privátabb, férjével, Carey Harttal közös élményeibe is. De olyan mókás momentumok is felbukkannak benne, mint pl. amikor az énekesnő lehengerlő, betegen is kimaxolt Super Bowl-himnusz éneklése előtt kiköpte rágógumiját.

 

P!nk 48 állomásos észak-amerikai turnéja szinte azonnal teltházas lett őszi meghirdetése után, nemrég Phoenix-ben indult és június 1-én, Los Angeles-ben fog véget érni. Mint ahogy azt a nyári Sziget Fesztivál alkalmával mi is megtapasztalhattuk, az énekesnő lélegzetelállító és látványos élő fellépéseiről híres és ezúttal legújabb albumát, a szeptemberben megjelent Beautiful Traumát turnéztatja, de természetesen legnagyobb slágerei is helyet kapnak a lineup-ban.

Mivel az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban és Ausztráliában a március a „Nők Történelmének Hónapja” (Women’s History Month) címet viseli, összefüggésben a nálunk is ünnepelt, március 8-ai nemzetközi nőnappal, a hónap ünneplésére P!nk is összeállított egy lejátszási listát, ezzel tisztelegve a zeneipar erőteljes női előadói előtt. A megmozdulásban nem ő az egyetlen; március 1-én az amerikai énekesnő, H.E.R. is készített egy hasonló listát és március csütörtökein többek között SZA, Becky G, Tinashe, Amy Shark, Doja Cat, Kesha és Elley Duhé is csatlakoznak majd a sorhoz. P!nk 2013-ban megkapta a Billboard Woman of the Year díját és ő maga is az emberi és női jogok elkötelezett harcosa, az UNICEF nagykövete. Lejátszási listáján olyan nevek kaptak helyet, mint Janis Joplin, a First Aid Kit, Joni Michell, Madonna, Amy Winehouse, Kesha, Édith Piaf és PJ Harvey.

 

 

P!nk hetedik stúdióalbuma egyébként a Billboard 200 első helyén debütált, már megjelenésének hetében világszerte jelentős sikereket produkált. Legelső dala, a What About Us Grammy-jelölést is kapott Legjobb pop szóló előadós-kategóriában. A Whatever You Want mellett korábban a lemez címadó dala, a Beautiful Trauma, a Wild Hearts Can’t Be Broken és a What About Us is kapott videóklip-formát.

Hallgasd vagy vásárold meg a Beautiful Trauma albumot az alábbi linkre kattintva!

P!nk – Beautiful Trauma

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás