Plastic Hearts címmel jelenik meg Miley Cyrus új lemeze

Miley Cyrus az úttörő és stílusformáló énekesnő bejelentette vadonatúj “Plastic Hearts” című lemezét, amely november 27-én jelenik meg világszerte a Sony Music gondozásában.

Az új album előrendelői azonnali hozzáférést kapnak három dalhoz: Miley “Midnight Sky” című nyári slágeréhez, illetve két feldolgozáshoz, melyek mindegyike hatalmas sikert aratott a rajongók között. Sokak szerint egy új korszak veszi kezdetét az énekesnő karrierjében köszönhetően annak, hogy hangi adottságai tökéletesen illenek a rock and roll nyers és erőteljes világához. A “Zombie”, illetve a klasszikus Blondie dal a “Heart of Glass” feldolgozásai már bebizonyították milyen tehetsége van Mileynak a rockzenéhez, új lemezének 12 dala pedig csak méginkább megerősítik majd ezt.

Mick Rock, a világhírű fotós készítette a “Plastic Hearts” borítóját, melyen az énekesnő a rockzene friss hangjának megtestesüléseként jelenik meg. Rock korábban olyan ikonikus művészekkel dolgozott együtt mint David Bowie, Lou Reed, Iggy Pop, Joan Jett, és Debbie Harry.

 

Hozzászólások

Hozzászólás