Regard „Ride It” című slágere töretlenül sikeres

Regard a koszovói származású dj-producer, már 2008 óta a balkáni elektronikus zenei színtér fontos előadója. Dance DJ-ként kezdte karrierjét, majd nagyon hamar váltott deep house-ra, és szerzett hírnevet a régióban remixeivel.

Nemzetközi ismertségre akkor tett szert, amikor elkészítette Jay Sean „Ride It” című, 2008-as dalának house remixét. 2019 nyarán jelent meg a dal új verziója és nagyon rövid időn belül, több mint 4 milliós nézettséget lépett át a TikTokon.

Nem sokkal ezután a Spotify elektronikus listájának került az élvonalába, és rövidesen túl is lépte az 1 millió feletti hallgatottágot. A „Ride It” egyszerre volt az első helyen az írországi slágerlistán, második helyen az angol, és harmadik helyen az ausztrál listán.

Hamar szerződést kapott a nagynevű Ministry Of Sound kiadónál, és a „Ride It” azóta is tovább ostromolja a slágerlistákat.

2019 végén a dal egy jól sikerült videóklippel folytatta hódító útját, és ért el további sikereket. Regard a tavalyi év decemberében fellépett a „Top Of The Pops” című műsorban is, melyben egy különleges vendég is csatlakozott hozzá, Jay Sean a dal eredeti előadója személyében, és így együtt tették még emlékezetesebbé ezt az estét.

Regard jelenleg is dolgozik új house mixein, illetve játszik a világ nagynevű klubjaiban.

Hozzászólások

Hozzászólás