Riton slágere, a “Turn Me On”, megjelenése óta a toplisták élmezőnyében!

Riton a Grammy-díjra jelölt angol dj-producer, már az ezredforduló óta fontos és megkerülhetetlen szereplője az elektronikus színtérnek, és időről-időre szállítja a klubokat meghódító slágereit.

Legyen szó remixekről, stílusformáló együttműködésről, vagy élőben lüktető DJ-szettekről, Riton mindenben az élvonalba sorolható. A közelmúltban együtt dolgozott és készített remixeket olyan előadóknak többek között mint Selena Gomez, M.I.A, illetve Kylie Minouge.

Dalaihoz előszeretettel használja a 70-es és a 80-as évek nagy slágereinek hangmintáit, melyek alapjaira építi fel saját számait, meghódítva velük nem csak a klubok színpadait, hanem a rádiós listák élét is. Legújabb dala a „Turn Me On” is egy azonnal ható, kitörölhetetlen refrénnel rendelkező sláger mely a Yazoo “Don’t Go” című klasszikus dalát önti modern formába.

A dalhoz csatlakozott Oliver Heldens és a brit énekesnő Vula is.

Fogós és modern hangzásával a „Turn Me On” megjelenésekor a Billboard Dance/Mix listájának első helyén nyitott és azóta is világszerte a rádiós toplisták élmezőnyében van, illetve a hallgatottsági listákon is kiemelt helyet foglal el.

Hozzászólások

Hozzászólás