SAINt JHN “Roses (Imanbek Remix)” című dala világszerte hatalmas siker

Debütáló lemezével, ami „Collection One” címmel jelent meg, 2018-ban, SAINt JHN bebizonyította: nem véletlenül tartják őt az utóbbi idők egyik legizgalmasabb művészének. Különleges, egyedi stílusa, nem csak hírnevet szerzett neki, de meg is ismertette a világgal stílusokon átívelő zenéjét. Ezért nem lepett meg senkit, hogy az albumon található, „Roses” című dala felkeltette az egyik legnépszerűbb orosz DJ-k egyikének, Imanbeknek a figyelmét. Az általa készített remix végül áttörést hozott el SAINt JHN karrierjében. A dal a „Roses (Imanbek Remix)” címet kapta, új verziója pedig világszerte meghódította a slágerlistákat.

Az eredeti dal, melynek lüktető, visszafogott hangzása, SAINt JHN zenéjének egyik jellegzetessége, új életre kel DJ Imanbek remixének köszönhetően. A „Roses (Imanbek Remix)” magán viseli JHN zenei világának egyediségét, de egyben meg is mutatja, hogy az általa alkotott hangzásvilág stíluskorlátok nélkül képes érvényesülni.

A „Roses (Imanbek Remix)” már megjelenésekor elképesztő népszerűségre tett szert, és mostanra a legnagyobb klubok bulijainak elmaradhatatlan slágere lett világszerte. A dal sikere töretlen: jelenleg is a legtöbbet shazamozott dal Angliában, harmadik helyen áll a „Spotify’s Global Top 50”, negyedik helyen pedig a „Global TikTok” slágerlistáján. Írországban már most az igen ritka, dupla platina minősítést érte el, miközben a világ több országában is a rádiós listák élvonalába került: jelenleg Ausztráliában az első, Angliában a második , Németországban és Hollandiában pedig, a negyedik helyen áll. Hallgatottsága a népszerű streaming oldalakon pedig már 254 millió fölött jár, ez a szám pedig jelenleg naponta 5 millió streameléssel növekszik.

A remixhez frissen megjelent videóklip, magán viseli SAINt JHN alkotásainak jellegzetes képi világát, nézettsége pedig lassan 10 millió fölött jár. Mindegy hogy az eredeti, vagy a remixverziót halljuk, a Roses című dal tökéletesen megmutatja: a művész a jövő egyik nagy ígérete, egy olyan alkotó akiről sokat hallunk még.

 

Hozzászólások

Hozzászólás