Sigala és Paloma Faith táncos, sivatagi videója elhozza a tavaszt!

A slágerekben gazdag brit DJ-producer és dalszerző, Sigala ezúttal a Brit Award-díjas, angol, soul-R&B énekesnővel, Paloma Faith-szel fogott össze, hogy aztán belecsapjanak 2018 húrjai közé – február 23-án jelent meg Lullaby című daluk, melyet 28-án egy dekoratív, táncos, sivatagba ágyazott videóklip követett.

2017 mindegyik művész számára hihetetlen év volt. Novemberben három év után jelentkezett új albummal Paloma Faith. A három platina lemezzel büszkélkedő művész egy szociálisan érzékeny alkotást tett az asztalra a The Architect címre keresztelt Korong formájában: állítása szerint ezúttal inkább kifele tekintett, és nem akart újabb szerelmes dalokat írni, ehelyett a társadalmi és politikai kérdésekre fókuszált. Bruce Fielder aka Sigala kétségkívül megerősítette helyét Nagy-Britannia elektronikus zenei palettáján, megannyi táncparkett-koptató slágert ontott magából feltörekvő és világsztár előadókkal közös projektjei nyomán.  Pl. az Ain’t Giving Up, a Give Me Your Love és a Came Here For Love dalokat Craig David, John Newman és Ella Eyre oldalán.

Sigala így nyilatkozott a Lullaby-ról: “Ez egy olyan dal volt, amit már korábban megírtam és rögtön megszerettem, de tudtam, hogy meg kell találnom a megfelelő embert hozzá, akivel dolgozhatunk rajta. Imádok egyedi hangokra lelni, így egy tökéletes választás volt, hogy Paloma csatlakozott! Nagyon izgatott vagyok a megjelenés miatt, remek ízelítőt ad a közelgő albumom hangzásából.”

6 platina single-lel, 8 millió eladással, több, mint 800 millió Spotify streameléssel és 440 millió YouTube-megtekintéssel a tarsolyában Sigala az elmúlt 12 hónapot azzal töltötte, hogy a legnagyobb közönségek előtt állt színpadra. A Lullaby-jal való visszatérése bizonyítja, hogy még korántsem fogyott ki a kreatív energiákból – egyszerre töri az utat az eddig számára felfedezetlen műfajok irányába és marad hű védjegyének számító hangzásához. Megjelenése hetében az új track lett a legtöbbet hozzáadott dal a New Music Friday-lejátszási listákon.

Mióta megjelentette debütáló, #1 slágerét, az Easy Love-ot, Sigala átvette az uralmat a brit dance szcéna felett, nem csak mint producer, de úgy is, mint dalszerző.

“Szoktam rádiót hallgatni, nyitva tartom a fülem, de ugyanakkor nem akarom másolni önmagam vagy újrahasznosítani ugyanazokat a hangzásokat,” mondja. “Meg akarom mutatni, hogy többféle dolgot tudok csinálni. Azt szeretném, hogy az album különböző oldalaimat fedje fel.”

Az ellentmondások briliáns keverékeként Sigala, aki egy technika-megszállott zenész, imád rallizni és jazz-zongorista tanulmányok birtokosa. Ugyanakkor egy alázatos norfolki srác, aki kézbe vette a poppal átszőtt dance zene jövőjét.

Hozzászólások

Hozzászólás

hozzászólás...?

Hozzászólás

lunette de soleil ray ban ray ban pas cher lunette de soleil ray ban ray ban pas cher lunette de soleil ray ban ray ban pas cher occhiali da sole ray ban outlet occhiali da sole ray ban outlet occhiali da sole ray ban outlet occhiali da sole ray ban outlet occhiali da sole ray ban outlet occhiali da sole ray ban outlet louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin outlet louboutin outlet louboutin outlet louboutin outlet louboutin outlet louboutin outlet air max pas cher air max pas cher air max pas cher air max pas cher air max pas cher air max pas cher air max outlet air max outlet air max outlet air max outlet air max outlet air max outlet sunglass hut Sunglass Hut Online Shop