Such Pretty Forks In The Road címmel jelent meg, Alanis Morissette várva-várt új lemeze

A hétszeres Grammy-díjas, kanadai énekesnő, Alanis Morissette “Such Pretty Forks In The Road” címmel jelentette meg, várva-várt kilencedik nagylemezét.

Alanis Morissette a “Such Pretty Forks In The Road” előtt utoljára 8 éve adott ki új dalokat tartalmazó gyűjteményt. A lemezt  különlegessé teszi az is, hogy megjelenése egybeesik a korszakalkotó “Jagged Little Pill” című album 25. évfordulójával.

Az album megjelenését négy fantasztikus új dal előzte meg: “Reasons I Drink”, “Smiling”, “Diagnosis” és a “Reckoning”, melyek közül az első kettő látványos videóklipet is kapott. A lemez megjelenést Alanis egy vadonatúj klippel ünnepli meg, mely az “Ablaze” című dalhoz készült, különlegessége pedig az, hogy az énekesnőn kívül, családja is helyet kap benne, így feltűnik férje, illetve három gyermeke is.

A lemezről így nyilatkozott a világhírű énekesnő: “Ez az album, az elmúlt évek krónikája. Minden ami hatással volt rám – lehet az a feminista mozgalmak előretörése, szülés utáni depresszió, anyaság, spiritualitás, házasság, kihasználtság érzése – ezek mind szerepelnek a dalokban…. Talán most, ezen az albumon sebezhetőbb vagyok, mint valaha

SUCH PRETTY FORKS IN THE ROAD

 1. Smiling
 2. Ablaze
 3. Reasons I Drink
 4. Diagnosis
 5. Missing The Miracle
 6. Losing The Plot
 7. Reckoning
 8. Sandbox
 9. Her
 10. Nemesis
 11. Pedestal

 

Hozzászólások

Hozzászólás