Erőteljes, szívszorító videóklip született a The Script és egy jótékonysági szervezet csapatmunkájának gyümölcseként

 A The Script ír rockzenekar egy egészen különleges koncepciójú videóklipet készített az Arms Open című szerzeményhez. Az érzelmes kisfilmet Frank Borin rendezte, és az A Sense Of Home elnevezésű, gyermekotthonokat “kinőtt” árva fiatalokkal foglalkozó jótékonysági intézmény közreműködésével készült, valódi történetek és a szervezet által támogatott emberek bevonásával. A videóról először a zenekar Facebook-oldalán hullott le a lepel. A kisfilm megosztásával és adományokkal segíthetjük a szervezet munkáját: http://asenseofhome.org/donate.

Az Arms Open az ötödik The Script album, a Freedom Child második single-je. Egyszerű, de erős üzenet, ami kiemeli a szeretet, az empátia, a törődés fontosságát. A felkarolt szervezetre akkor bukkantak rá, amikor ötleteket gyűjtöttek a videóhoz, és nagyon meghatotta őket, amit az A Sense Of Home tesz a fiatal árvákért. A banda rögtön tudta, hogy segíteni szeretnék a munkájukat, és ők is terjesztenék az igét, ezért aztán gondolkodás nélkül összefogtak velük, hogy megszülethessen az erőteljes, szívszorító videó.

Számunkra ez több, mint egy videóklip. Akárcsak magával a dallal, a kisfilmmel is minél több embert szerettünk volna megszólítani – embereket, akiket kevesebb szerencse ért az életben, és adni nekik egy platformot, ahol megoszthatják a történeteiket. Miközben ötletekre vadásztunk a videóval kapcsolatban, megannyi jótékonysági szervezettel hozott össze a sors, s bár mindannyian remekül végzik a munkájukat, a leginkább mégis az A Sense Of Home intézménye fogott meg minket – azonnal megérintettek és inspiráltak, szerettük volna támogatni őket, és ezzel párhuzamosan tudatosságot építeni. Ez a szervezet igazi megoldásokat kínál a rászoruló, árva fiataloknak, amit az egész világon érdemes lenne bevezetni, különösen Írországban, ahol ez a probléma nagyon elterjedt. Terjesszétek széles körben és büszkén, kitárt karokkal.” – mondta el a videóról a The Script triója, Danny, Mark és Glen.

A Sense of Home számára megtiszteltetés, hogy közreműködhet a The Script inspiráló Arms Open című balladájának úttörő zenei videójában. Reméljük, hogy támogatásul szolgál azoknak, akik egy szerető közösség ölelésére vágynak, és valamennyiünket közelebb hoz majd egymáshoz.” – fűzte hozzá Georgie Smith, az A Sense of Home alapítója és ügyvezető igazgatója

A Sense of Home közössége túlkoros árva fiatalokat segít. A jótékonysági szervezet rászorulókból és önkéntesekből “alkot” családokat. Adományozott bútorokat használnak fel, hogy a fiatalok első állandó otthonát gyönyörűvé varázsolják – ezáltal méltóságteljes, büszke, magabiztos életet kezdhetnek. A procedúra és az átmeneti időszak alatt a szervezet egyfajta kiterjedt családként funkcionál, praktikus és érzelmi támogatást nyújt, valamint szakmai kapcsolatokat biztosít.

A The Script világhírnévnek örvendő bandája már több, mint 30 millió eladott lemezzel büszkélkedhet. Az ír trió többszörös platinalemez-tulajdonos, négy közülük listavezetővé vált Nagy-Britanniában, például legutóbbi lemezük, a Freedom Child is. Amerikában is népes rajongótábor követi munkásságukat, négyszeres platina-eladások és teltházas turnék kíséretében. Hamarosan ismét útra kelnek, az Egyesült Királyságot és Írországot érintő turnéjuk február 2-án Leeds-ből indul.

Hozzászólások

Hozzászólás

hozzászólás...?

Hozzászólás

lunette de soleil ray ban ray ban pas cher lunette de soleil ray ban ray ban pas cher lunette de soleil ray ban ray ban pas cher occhiali da sole ray ban outlet occhiali da sole ray ban outlet occhiali da sole ray ban outlet occhiali da sole ray ban outlet occhiali da sole ray ban outlet occhiali da sole ray ban outlet louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin outlet louboutin outlet louboutin outlet louboutin outlet louboutin outlet louboutin outlet air max pas cher air max pas cher air max pas cher air max pas cher air max pas cher air max pas cher air max outlet air max outlet air max outlet air max outlet air max outlet air max outlet sunglass hut Sunglass Hut Online Shop