Erőteljes, szívszorító videóklip született a The Script és egy jótékonysági szervezet csapatmunkájának gyümölcseként

 A The Script ír rockzenekar egy egészen különleges koncepciójú videóklipet készített az Arms Open című szerzeményhez. Az érzelmes kisfilmet Frank Borin rendezte, és az A Sense Of Home elnevezésű, gyermekotthonokat “kinőtt” árva fiatalokkal foglalkozó jótékonysági intézmény közreműködésével készült, valódi történetek és a szervezet által támogatott emberek bevonásával. A videóról először a zenekar Facebook-oldalán hullott le a lepel. A kisfilm megosztásával és adományokkal segíthetjük a szervezet munkáját: http://asenseofhome.org/donate.

Az Arms Open az ötödik The Script album, a Freedom Child második single-je. Egyszerű, de erős üzenet, ami kiemeli a szeretet, az empátia, a törődés fontosságát. A felkarolt szervezetre akkor bukkantak rá, amikor ötleteket gyűjtöttek a videóhoz, és nagyon meghatotta őket, amit az A Sense Of Home tesz a fiatal árvákért. A banda rögtön tudta, hogy segíteni szeretnék a munkájukat, és ők is terjesztenék az igét, ezért aztán gondolkodás nélkül összefogtak velük, hogy megszülethessen az erőteljes, szívszorító videó.

Számunkra ez több, mint egy videóklip. Akárcsak magával a dallal, a kisfilmmel is minél több embert szerettünk volna megszólítani – embereket, akiket kevesebb szerencse ért az életben, és adni nekik egy platformot, ahol megoszthatják a történeteiket. Miközben ötletekre vadásztunk a videóval kapcsolatban, megannyi jótékonysági szervezettel hozott össze a sors, s bár mindannyian remekül végzik a munkájukat, a leginkább mégis az A Sense Of Home intézménye fogott meg minket – azonnal megérintettek és inspiráltak, szerettük volna támogatni őket, és ezzel párhuzamosan tudatosságot építeni. Ez a szervezet igazi megoldásokat kínál a rászoruló, árva fiataloknak, amit az egész világon érdemes lenne bevezetni, különösen Írországban, ahol ez a probléma nagyon elterjedt. Terjesszétek széles körben és büszkén, kitárt karokkal.” – mondta el a videóról a The Script triója, Danny, Mark és Glen.

A Sense of Home számára megtiszteltetés, hogy közreműködhet a The Script inspiráló Arms Open című balladájának úttörő zenei videójában. Reméljük, hogy támogatásul szolgál azoknak, akik egy szerető közösség ölelésére vágynak, és valamennyiünket közelebb hoz majd egymáshoz.” – fűzte hozzá Georgie Smith, az A Sense of Home alapítója és ügyvezető igazgatója

A Sense of Home közössége túlkoros árva fiatalokat segít. A jótékonysági szervezet rászorulókból és önkéntesekből “alkot” családokat. Adományozott bútorokat használnak fel, hogy a fiatalok első állandó otthonát gyönyörűvé varázsolják – ezáltal méltóságteljes, büszke, magabiztos életet kezdhetnek. A procedúra és az átmeneti időszak alatt a szervezet egyfajta kiterjedt családként funkcionál, praktikus és érzelmi támogatást nyújt, valamint szakmai kapcsolatokat biztosít.

A The Script világhírnévnek örvendő bandája már több, mint 30 millió eladott lemezzel büszkélkedhet. Az ír trió többszörös platinalemez-tulajdonos, négy közülük listavezetővé vált Nagy-Britanniában, például legutóbbi lemezük, a Freedom Child is. Amerikában is népes rajongótábor követi munkásságukat, négyszeres platina-eladások és teltházas turnék kíséretében. Hamarosan ismét útra kelnek, az Egyesült Királyságot és Írországot érintő turnéjuk február 2-án Leeds-ből indul.

Hozzászólások

Hozzászólás