Exkluzív dokumentumfilm-sorozatot indított a The Chainsmokers!

A The Chainsmokers Grammy-díjas producer-duója szereti bevonni közönségét a háttérinformáció-morzsák és behind the scenes titkok családias erdejébe, így tettek ezúttal is; The Chainsmokers – Memories címen exkluzív dokumentumfilm-sorozatot indítottak, melynek egyetlen hátránya, hogy csupán Apple Music hozzáféréssel tekinthető meg. A szerencsés rajongók, akik élhetnek a lehetőséggel, az első hat részt máris megnézhetik >> IDE <<  kattintva. Az első epizód-csokor március 30-án látott napvilágot és a Memories…Do Not Open aréna-, és világjáró turné buzgó és mozgalmas előkészületeibe enged betekintést. Hamarosan pedig újabb részek érkeznek.

Egy kis beharangozót láthattok a sorozatból >> IDE << kattintva!

A dokusorozat előtt nem sokkal jelent meg a The Chainsmokers legújabb dala, az Everybody Hates Me, frappáns videóklip-köntösbe csomagolva, illetve megújult küldetésük részeként érkezett év elején a You Owe Me és a Sick Boy is. A dalok kisfilmjei összesítve több, mint 200 milliós nézettségnél járnak. A dalok külön kislemezekként és a formálódó új album részeként is megjelentek. A szerzemények pedig továbbra is érkeznek majd, végül pedig december környékén egy 12 dalos kiadványban adódnak össze.

 

 

Addig is Alex és Drew folytatják las vegas-i XS Nightclub rezidenskedésüket és világkörüli turnéjukat, melynek során júliusban hazánkba is ismét ellátogatnak a Balaton Sound keretében.

Jelenleg a The Chainsmokers 10 milliárdos globális streameléssel, 6 milliárdos videós nézettséggel és 2 milliós jegyeladással büszkélkedhet. A duó a 15 db olyan előadó közé is bejutott, akiknek három vagy több videóklipje is elérte az 1 milliárdos nézettséget – náluk ez megtörtént a Don’t Let Me Down ft. Daya official video, a Coldplay-jel közös Something Just Like This lyrics video és a Closer ft. Halsey lyrics video esetében is.

 

Hozzászólások

Hozzászólás