Camila Mendes szenvedélyes szállodai alkalmazottként táncolja végig a The Chainsmokers új klipjét!

Majdnem pontosan két évvel Closer című slágerük megjelenése után a The Chainsmokers Grammy-díjas producer-duója újabb tánctérre perdítő szerzeménnyel jelentkezett, melyhez a napokban videoklip is érkezett. A funky-s, disco-fűszerezésű Side Effects együttműködője nem más, mint a Chainsmokers-fiúk jó barátja, aki több dalukból is ismerős lehet – Emily Warren.

 

 

A nemrég a Balaton Sound-ot is megjárt Andrew és Alex korábban így nyilatkozott legfrissebb alkotásukról: „Nagyon büszkék vagyunk, hogy megmutathatjuk nektek új dalunkat, a Side Effects-t, amiben egy kedves barátunk és gyakori közreműködőnk, Emily Warren csatlakozott hozzánk. Úgy éreztük, hogy itt az ideje egy nyári slágernek, ami abból a hangzásból merítkezik, amit karrierünk elején megszólaltattunk. A zenénk mindig az aktuális érzéseinket tükrözi, és azt, hogy éppen mi inspirál minket, kik vagyunk az adott pillanatban. Élvezzétek!

A videoklip főszereplője pedig a Riverdale c. sorozat sztárja, Camila Mendes, aki ezúttal egy nem várt éjszakai műszakot táncol végig vagány, érzelmektől túlfűtött szállodai alkalmazottként és frusztrációit a táncparkettként használt szállodai helyiségeken tölti ki. A videót Matthew Dillon Cohen rendezte és Miami-ban, a Shore Club South Beach hotelben forgatták le.

 

 

Egy nappal a kisfilm megjelenése előtt a New York-i páros új dala 6 alternatív verzióban is testet öltött; a mix-csomag részeként többek között a holland house-DJ, Fredde Le Grand színezte tovább a fülbemászó szerzeményt.

Hallgasd meg a remixeket >> IDE << kattintva! 

A track a srácok legutóbbi single-sorozatának gyümölcse, melyben, egy kisebb stílusváltást követően, leginkább dance-pop slágerek kaptak helyet, a Sick Boy, a You Owe Me, az Everybody Hates Me és a Somebody c. dalok „személyében”. A Side Effects ezekhez képest visszaevez a klub-hangzás irányába. A The Chainsmokers duója jelenleg is a Memories… Do Not Open c. debütlemezt követő második albumán, a Sick Boy-on dolgozik.

 

Hozzászólások

Hozzászólás

lunette de soleil ray ban ray ban pas cher lunette de soleil ray ban ray ban pas cher lunette de soleil ray ban ray ban pas cher occhiali da sole ray ban outlet occhiali da sole ray ban outlet occhiali da sole ray ban outlet occhiali da sole ray ban outlet occhiali da sole ray ban outlet occhiali da sole ray ban outlet louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin outlet louboutin outlet louboutin outlet louboutin outlet louboutin outlet louboutin outlet air max pas cher air max pas cher air max pas cher air max pas cher air max pas cher air max pas cher air max outlet air max outlet air max outlet air max outlet air max outlet air max outlet sunglass hut Sunglass Hut Online Shop