Camila Mendes szenvedélyes szállodai alkalmazottként táncolja végig a The Chainsmokers új klipjét!

Majdnem pontosan két évvel Closer című slágerük megjelenése után a The Chainsmokers Grammy-díjas producer-duója újabb tánctérre perdítő szerzeménnyel jelentkezett, melyhez a napokban videoklip is érkezett. A funky-s, disco-fűszerezésű Side Effects együttműködője nem más, mint a Chainsmokers-fiúk jó barátja, aki több dalukból is ismerős lehet – Emily Warren.

 

 

A nemrég a Balaton Sound-ot is megjárt Andrew és Alex korábban így nyilatkozott legfrissebb alkotásukról: „Nagyon büszkék vagyunk, hogy megmutathatjuk nektek új dalunkat, a Side Effects-t, amiben egy kedves barátunk és gyakori közreműködőnk, Emily Warren csatlakozott hozzánk. Úgy éreztük, hogy itt az ideje egy nyári slágernek, ami abból a hangzásból merítkezik, amit karrierünk elején megszólaltattunk. A zenénk mindig az aktuális érzéseinket tükrözi, és azt, hogy éppen mi inspirál minket, kik vagyunk az adott pillanatban. Élvezzétek!

A videoklip főszereplője pedig a Riverdale c. sorozat sztárja, Camila Mendes, aki ezúttal egy nem várt éjszakai műszakot táncol végig vagány, érzelmektől túlfűtött szállodai alkalmazottként és frusztrációit a táncparkettként használt szállodai helyiségeken tölti ki. A videót Matthew Dillon Cohen rendezte és Miami-ban, a Shore Club South Beach hotelben forgatták le.

 

 

Egy nappal a kisfilm megjelenése előtt a New York-i páros új dala 6 alternatív verzióban is testet öltött; a mix-csomag részeként többek között a holland house-DJ, Fredde Le Grand színezte tovább a fülbemászó szerzeményt.

Hallgasd meg a remixeket >> IDE << kattintva! 

A track a srácok legutóbbi single-sorozatának gyümölcse, melyben, egy kisebb stílusváltást követően, leginkább dance-pop slágerek kaptak helyet, a Sick Boy, a You Owe Me, az Everybody Hates Me és a Somebody c. dalok „személyében”. A Side Effects ezekhez képest visszaevez a klub-hangzás irányába. A The Chainsmokers duója jelenleg is a Memories… Do Not Open c. debütlemezt követő második albumán, a Sick Boy-on dolgozik.

 

Hozzászólások

Hozzászólás