Történelmen átívelő portrét fest magáról a The Chainsmokers!

Pénteken vadonatúj szerzemény érkezett a The Chainsmokers dalonként épülő, új albumáról! Andrew Taggart és Alex Pall DJ/producer párosa ezúttal a THEY. elnevezésű R&B duó egyik tagjával, Drew Love-val fogott össze, hogy megalkossák a Somebody c. dalt. A hozzá készült – történelmi korszakokon egy ecset szárnyán átívelő – animált videó igazi kreatív mestermű, Molly Crabapple alkotása.

 

 

A Somebody előtt nem sokkal, április 2-án jelent meg a The Chainsmokers Everybody Hates Me című dala frappáns videóklip-köntösbe csomagolva, illetve megújult küldetésük részeként érkezett év elején a You Owe Me és a Sick Boy is. A szerzemények külön kislemezekként és a formálódó új album részeként is megjelentek és továbbiak is érkeznek majd – végül pedig december környékén egy 12 dalos kiadványban adódnak össze.

 

 

A srácokért a május 20-án megrendezésre kerülő Billboard Music Awards apropóján is izgulhatunk, összesen 6 kategóriában jelölték őket, ami nem kis teljesítmény. Versenybe szállnak a legjobb dance/elektronikus zenei előadó, a legjobb duó/csapat, a legjobb dance/elektronikus zenei album, a legnépszerűbb rádiós dal, a legjobb együttműködés és a legjobb dance/elektronikus zenei dal mezőnyében is.

 

 

A duó idén is folytatja világkörüli útját, mely során júliusban hozzánk is eljutnak és bűvkörükbe vonják a Balaton Sound közönségét! További turnédátumok: http://www.thechainsmokers.com/shows.

 

­­

Hozzászólások

Hozzászólás