Vámpír bőrbe bújtak a The Chainsmokers-fiúk!

You Owe Me című új trackkel és csattanós befejezésű videóval jelentkezett a The Chainsmokers. A körülbelül egy hónapja megjelent, Twenty One Pilots hangzására emlékeztető Sick Boy-al együtt a vadonatúj nóta a frappáns módon Sick Boy…You Owe Me című single részét képezi. Az új anyagok korábbi, befutott EDM-gyökereikkel ellentétben egy rádió-barátabb, poposabb, gitárral dúsítottabb irány erősödését vetítik előre és mutatják, hogy a The Chainsmokers begyújtotta 2018 rakétáit.

A Grammy-díjas, amerikai EDM duó április 7-én jelentette meg bemutatkozó albumát, a Memories… Do Not Open-t. A több száz milliós hallgatottságnál járó producer kettős olyan slágereket pakolt fel a lemezre, mint a Paris, illetve a Coldplay tagságával rögzített Something Just Like This.

A két új dal a The Chainsmokers siker-hullámának folytatása; Andrew és Alex zenéjét az utóbbi 24 hónapban 10 milliárdan streamelték világszerte, videóik nézettsége elérte a 6 milliárdot és több, mint 2 milliárd jegy fogyott koncertjeikre.

Hozzászólások

Hozzászólás