A szívhez szóló slágerek atyja, Tom Odell Budapesten koncertezik!

Az erőteljes és érzelmektől túlcsorduló balladáiról ismert Tom Odell ismét Magyarországra látogat. Két Szigetes és egy Strand Fesztiválos fellépése után 2019. február 8-án a budapesti Barba Negra Music Club hallgatóságát kalauzolja majd végig slágerekkel kikövezett érzelmi hullámvasútján.

Az Another Love, a Can’t Pretend és a Magnetised c. slágerek atyja október 26-án jelenteti meg harmadik stúdióalbumát, a Jubilee Road-ot. A lemezről pár meggyőző ízelítő, a címadó dal, illetve az If You Wanna Love Somebody és az Alice Mertonnal közös Half As Good As You formájában máris napvilágot látott.

 

 

A kiadvány a 27 éves angol énekes-dalszerző karrierjének jelentős mérföldköve – amellett, hogy a személyes élményeken alapuló dalokat ő maga szereze, énekelte és zongorázta fel, ezúttal a produceri munkálatokat is megtartotta magának.

Tom így nyilatkozott a lemezzel kapcsolatban: “Ezt az albumot egy csendes, teraszos utcában írtam, Kelet-Londonban. A dalszövegeket azoknak a barátaimnak az életei inspirálták, akiket ott ismertem meg. A legtöbb dalt a ház nappalijában rögzítettem, és ha igazán figyelek, még mindig hallom a szomszéd idős úr tv-műsorait átszűrődni a falakon, a szemközti ház kisgyerekeit focizni az utcán, és a barátnőm lépteit az emeleti padló fa deszkáin. Már nem élek ott többé, az életem eléggé megváltozott, de mindig szeretettel fogok arra az időszakra gondolni és remélem, ugyanannyira fogjátok élvezni ennek a lemeznek a meghallgatását, mint amennyire én élveztem a készítését.”

 

 

a Jubilee Road dallistája:

  1. Jubilee Road
  2. If You Wanna Love Somebody
  3. Son Of An Only Child
  4. You’re Going To Break My Heart Tonight
  5. China Dolls
  6. Queen Of Diamonds
  7. Half As Good As You
  8. Go Tell Her Now
  9. Don’t Belong In Hollywood
  10. Wedding Day

 

Hozzászólások

Hozzászólás