Tom Walker debütáló albuma máris előrendelhető – pénteken pedig új dala érkezik!

Tom Walker kétségkívül 2018 egyik legnagyobb, szívmelengetően melankolikus brit szenzációja. Várva várt debütáló albuma, a What A Time To Be Alive október 19-én érkezik, ugyanakkor az előrendelés máris elindult!

Rendeld elő a kiadványt >>EZEN<< a linken!

 

A multiinstrumentalista zenész és énekes Skócia szülötte, viszont Manchesterben nevelkedett – édesapja páratlan lemezgyűjteménye társaságában. Tom jellegzetes stílusának fő összetevői a lélekkel teli ének, hip-hop hatású ütemekkel és elektronikus hangzással vegyítve. Első lemezének beharangozói – a bombaslágerré vált Leave a Light On, a My Way, a Blessings és a Just You and I már megalapozták a várakozást, szeptember 7-én pedig egy vadonatúj dal is érkezik, az Angels! Az érzelmes új track producere pedig nem más, mint a Years and Years-szel is munkálkodó Mike Spencer.

A What A Time To Be Alive album címe az énekes egyik személyes kedvenc-szerzeményének szövegéből, a Blessings-ből származik, és jelzi azt a reményteliséget és optimizmust, ami áthatja a lemez 12 dalát – melyek közül valamennyit Tom szerzett/társ-szerzett és félreismerhetetlen hangján ő maga énekelt fel.

 

 

Az egyik legkülönlegesebb dolog Tom Walkerben az, ahogy a dalai együtt rezegnek a rajongóival. A fiatal művész egészen meghatódott a Leave A Light On című slágert övező lelkesedésen, melyet a fanok a közösségi médiában és a koncerteken produkáltak, mivel a dal elmondásuk szerint világszerte reménnyel ajándékozta meg őket.  A Just You And I című szerzemény pedig máris bevált esküvői indulóvá vált.

A lemezborítót Craig Alan innovatív művész tervezte: Tom portréja több, mint 2000 miniatűr ember figurájából tevődik össze rajta – közülük többen hatással voltak az énekesre 26 évnyi élete alatt.

Tom Walker és bandája jelenleg is turnéznak: reméljük, hamarosan hazánkban is megtapasztalhatjuk ezt a melengető zenei mágiát.

 

 

What A Time To Be Alive dallista

1) Angels

2) Leave A Light On

3) Not Giving In

4) How Can You Sleep At Night

5) Now You’re Gone feat Zara Larson

6) My Way

7) Blessings

8) Cry Out

9) Dominoes

10) Fade Away

11) Just You And I

12) The Show

Hozzászólások

Hozzászólás