Tyler, The Creator is megszólal a Khaled-dráma kapcsán

Tyler, The Creator kicsit odaszólt DJ Khalednek, ugyanis új lemeze az IGOR egy napon jelent meg DJ Khaled Father of Asahd című lemezével, de előbbinek sikerült number one helyen nyitni a Billboard 200-as listáján. Ez okozott némi feszültséget a két rapper rajongótábora között.

Tyler egyébként elmondta, hogy nem volt cél a number one elérése és ő maga is meglepődött mikor ez sikerült. „Nem tiszteletlenség DJ Khaleddel szemben, de ez az ember mindenkit megszerzett a szakmából. Mindenkit megszerzett a lemezre. Cardi B, 21 Savage, Travis Scott, Post Malone, Beyoncé, Jay – mindenkit, aki lemezek millióit adta el. A tény, hogy lenyomtam őt ezzel… iszonyat király, tesó.”

DJ Khaled határozottan nem volt megelégedve a második hellyel. Mikor kiderült, hogy nagylemeze csak number two, az általában pozitív és mosolygós producer feltöltött egy érdekes instaposztot, amit rögtön le is törölt. „Ezt nevezik jó zenének. Ezt nevezik albumnak, amiről hallod a dalokat. Nem ilyen rejtélyes sz*r, amiről sosem hallottál.” – hallható a posztban, amit néhány megörökítettek és visszatöltötték más közösségi médiás felületekre.

Tyler először nyilatkozott a Khaled-dráma óta. Elmondása szerint hálás, hogy látja a kemény munkát megtérülni. „Büszke vagyok magamra” – mondta.

Hozzászólások

Hozzászólás