Világszerte hatalmas siker a The Strokes új albuma

A The Strokes vadonatúj, „The New Abnormal” címmel megjelent albuma, a Billboard „Top Album Sales Chart” listájánának első helyen nyitott! A lemez hatalmas sikerét jelzi továbbá, hogy jelenleg a „Billboard 200”  listáján nyolcadik , míg a „Current Rock Album”, a „Top Current Album”, a „Current Alternative Album” és a „Vinyl Album” listáján első helyen szerepel.

A The Times londoni kiadása szerint “A The Strokes egy második mesterművel ajándékozott meg minket” míg a The New Yorker kritikusa úgy érzi“ (a lemez) jobb mint bármi más, amit idén tavasszal hallottam”, az NPR Music a „The New Abnormal”-t úgy tartja számon mint “a csapat egyik legjobb lemeze”, a neves Rolling Stone magazin kritikája szerint pedig egyenesen “a legjobb album, amit a 2000-es évek aranykora óta kiadtak”. A The Independent magazin is elismerő kritikát fogalmazott meg, hiszen az album “tele van vagánysággal, és fogós dallamokkal, amiket bátran graffitiztek fel New York omladozó múltjának falára” míg az Evening Standard szerint a lemez “egy bátor visszatérés, a csapat évek óta az egyik legjobb alkotása, ami úgy tehető oda korábbi mesterműveik mellé, hogy közben radikálisan különbözik is tőlük

A „The New Abnormal” olyan slágereket tartalmaz mint a “Brooklyn Bridge To Chorus,” a “Bad Decisions”, és az “At The Door.” Az “At The Door” fantasztikus videóklipjét a csapat Bernie Sanders szenátor new hampshire-i beszéde után adott koncerten mutatta be. A lemez, ami hét év után a The Strokes első új albuma, a malibui Shangri-La Studios lett felvéve, producere pedig a legendás Rick Rubin. Borítóját a neves festő Jean-Michel Basquiat „Bird on Money” című műalkotása díszíti.

New York innovátorainak új lemeze „The New Abnormal” címmel világszerte elérhető a Cult/RCA gondozásában.

Hozzászólások

Hozzászólás