Világszerte óriási siker Mariah Carey új albuma!

November 16-án jelentette meg tizenötödik lemezét a többszörös platina eladásokkal és számos Grammy-díjjal büszkélkedő Mariah Carey. A zeneipar történetében a legnagyobb példányszámú eladással rendelkező női előadó friss munkája – amely a „Caution” címet kapta – villámgyorsan hatalmas lelkesedést váltott ki a rajongók körében.

Az utóbbi két hónapban az énekesnő folyamatosan kényeztette követőit az új dalokkal. Elsőként a „GTFO” érkezett meg, amelyet a „With You” és a „Distance” követett – utóbbi éppen a lemez megjelenésének napján kapott egy szöveges videót. A „Caution” egyszerre energikus, változatos és merész: a gitárra építő „Giving Me Life” különböző korszakok és stílusok kavalkádját hozza, az „8th Grade” egyértelműen érzelmi csúcspont a maga drámai vallomásával, a „Stay Long Love You” hipnotikus harmóniát mutat Mariah és a szerzemény közreműködője, a hip-hop műfaj egyik legígéretesebb trónkövetelője, Gunna között, míg a zongorás „Portrait” egy újabb kiemelkedő tétel az album végén.

A „Caution” pedig azonnal meghódította a világot: 27 ország iTunes listáján nyitott az első helyen, és 64 országban debütált a Top 5-ben. A 200 millió eladott lemezt magáénak tudható Mariah Carey sem vette félvállról a promóciót, hiszen a megjelenés hetében olyan népszerű televíziós műsorokban vendégeskedett, mint a Good Morning America, a The Tonight Show Starring Jimmy Fallon vagy az MTV TRL.

Közel három évtizedes karrierrel a háta mögött Mariah Carey bebizonyította, hogy még mindig képes történelmet írni és időtlen popslágereket rögzíteni. A kritikusok egybehangzó vélemény szerint a „Caution” új szintet jelent az énekesnő pályafutásában és a popzene világában egyaránt.

Hallgasd meg vagy vásárold meg Mariah Carey új lemezét az alábbi felületek valamelyikén: https://strm.hu/mariah-carey-caution

 

Hozzászólások

Hozzászólás

lunette de soleil ray ban ray ban pas cher lunette de soleil ray ban ray ban pas cher lunette de soleil ray ban ray ban pas cher occhiali da sole ray ban outlet occhiali da sole ray ban outlet occhiali da sole ray ban outlet occhiali da sole ray ban outlet occhiali da sole ray ban outlet occhiali da sole ray ban outlet louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin outlet louboutin outlet louboutin outlet louboutin outlet louboutin outlet louboutin outlet air max pas cher air max pas cher air max pas cher air max pas cher air max pas cher air max pas cher air max outlet air max outlet air max outlet air max outlet air max outlet air max outlet sunglass hut Sunglass Hut Online Shop