Világszerte óriási siker Mariah Carey új albuma!

November 16-án jelentette meg tizenötödik lemezét a többszörös platina eladásokkal és számos Grammy-díjjal büszkélkedő Mariah Carey. A zeneipar történetében a legnagyobb példányszámú eladással rendelkező női előadó friss munkája – amely a „Caution” címet kapta – villámgyorsan hatalmas lelkesedést váltott ki a rajongók körében.

Az utóbbi két hónapban az énekesnő folyamatosan kényeztette követőit az új dalokkal. Elsőként a „GTFO” érkezett meg, amelyet a „With You” és a „Distance” követett – utóbbi éppen a lemez megjelenésének napján kapott egy szöveges videót. A „Caution” egyszerre energikus, változatos és merész: a gitárra építő „Giving Me Life” különböző korszakok és stílusok kavalkádját hozza, az „8th Grade” egyértelműen érzelmi csúcspont a maga drámai vallomásával, a „Stay Long Love You” hipnotikus harmóniát mutat Mariah és a szerzemény közreműködője, a hip-hop műfaj egyik legígéretesebb trónkövetelője, Gunna között, míg a zongorás „Portrait” egy újabb kiemelkedő tétel az album végén.

A „Caution” pedig azonnal meghódította a világot: 27 ország iTunes listáján nyitott az első helyen, és 64 országban debütált a Top 5-ben. A 200 millió eladott lemezt magáénak tudható Mariah Carey sem vette félvállról a promóciót, hiszen a megjelenés hetében olyan népszerű televíziós műsorokban vendégeskedett, mint a Good Morning America, a The Tonight Show Starring Jimmy Fallon vagy az MTV TRL.

Közel három évtizedes karrierrel a háta mögött Mariah Carey bebizonyította, hogy még mindig képes történelmet írni és időtlen popslágereket rögzíteni. A kritikusok egybehangzó vélemény szerint a „Caution” új szintet jelent az énekesnő pályafutásában és a popzene világában egyaránt.

Hallgasd meg vagy vásárold meg Mariah Carey új lemezét az alábbi felületek valamelyikén: https://strm.hu/mariah-carey-caution

 

Hozzászólások

Hozzászólás