2020. január 9.

Billy Ocean 10 év után új albummal jelentkezik “One World” címmel

Duchaj Áron | 404 megtekintés

One World” címmel jelenik meg Billy Ocean, Nagy-Britannia valaha volt legnagyobb sikerű előadóinak egyikének 11-ik stúdióalbuma.

A lemezen 12 vadonatúj dal lesz majd hallható, melyek közül az összesnek Billy volt a társszerzője, illetve alkotó- és producertársa ismét a legendás Barry Eastmond, aki korábban Billy legnagyobb sikerű slágereit írta, többek között olyanokat mint a “When The Going Gets Tough” és a “Love Zone”.

A Grammy-díjas művész – aki világszerte több mint 30 millió lemezt adott el eddig, egyszerre vezette a slágerlistákat mindhárom kontinensen a hetvenes és a nyolcvanas években, nem kevesebb mint hat darab TOP10-es slágerrel. Billy azon kevés előadók közé tartozik akik világszerte sikeres albumokkal rendelkeznek, melyek közül három platina státuszt ért el (kettő ezek közül pedig az igen ritka, dupla platina státuszt).

2018-ban a jeles Nemzetközi Előadó díjat kapta meg az Ivor Novello díjátadón. Billy a következőket mondta vadonatúj albumáról: „ A „One World” több mint tíz év után az első új albumom. Olyan mint egy mérföldkő az életemben, egy ajándék a 70. születésnapomra. Úgy érzem az album tökéletesen ötvözi azt a sok zenei stílust amelyek hatással voltak rám az életem során, kisfiúként a Karibi-Szigeteken nőttem fel, így leginkább a calypso világa befolyásolta zenei fejlődésemet, majd később a londoni East-End zenei stílusforgataga, amely félelmetesen széles és összetett. Tényleg úgy érzem, hogy a „One world” megmutatja és egybeolvasztja a zenei hatásokat, amelyek életem során értek. Tökéletesen tükrözi gondolataimat, azt hogy milyen érzés 70 évesen a világ részeként élni, de mindenek felett abban bízom a legjobban, hogy ha az emberek meghallgatják, akkor megállnak picit és elgondolkoznak az életről és arról hogy miért is vagyunk itt”.

Az album a következő dalokat tartalmazza:

1. We Gotta Find Love
2. Love You More
3. Feel The Love
4. One World
5. When I Saw You
6. Mystery
7. Missing You Everyday
8. Can’t Stand The Pain
9. Betcha Don’t Know
10. All Over The World
11. Daylight
12. Nothing Will Stand In Our Way

A „One World” április 17-től világszerte elérhető a Sony CMG UK kiadásában.

http://www.billyocean.com/

 

Hozzászólások

Hozzászólás