2020. január 8.

A Depeche Mode különleges box szettet jelentet meg

Duchaj Áron | 482 megtekintés

Január 24-én jelenik meg a Columbia Records gondozásában, a Depeche Mode különleges, egyedileg számozott, szigorúan limitált kiadású box szettje, “MODE” néven.

A doboz, először a zenekar történelme során  tartalmazni fogja a csapat valaha megjelent összes lemezét, 1981-es debütáló “Speak and Spell”-től egészen a legutóbbi, 2017-es megjelenésű “Spirit”-ig, 14 darab CD-n.

A doboz formavilága esztétikájában követni fogja az együttes védjeggyé vált letisztult, minimalista stílusát. Minden egyes album saját, egyedileg újragondolt “fekete a feketén” megvalósítású borítót kap, amely egyrészt megidézi az eredetit, de mégis a doboz különlegességéhez illő, egységes, “újratervezett” külsővel fog rendelkezni.

A “MODE” doboz a következő albumokat fogja tartalmazni:

Speak & Spell (1981)
A Broken Frame (1982)
Construction Time Again (1983)
Some Great Reward (1984)
Black Celebration (1986)
Music for the Masses (1987)
Violator (1990)
Songs of Faith and Devotion (1993)
Ultra (1997)
Exciter (2001)
Playing the Angel (2005)
Sounds of the Universe (2009)
Delta Machine (2013)
Spirit (2017)

A doboz ezeken az albumokon felül tartalmazni fog négy, csak és kizárólag itt hozzáférhető exkluzív CD-t, amelyeken az együttes egész életművét felölelő válogatásként, ugyancsak először, kronológiai sorrendben megtalálhatóak lesznek a korábban egyedül kislemezeken megjelent dalok, b-oldalas számok, illetve az eddig csak különleges kiadásokon hozzáférhető bónusz dalok is.

Ugyancsak a “MODE” box set része lesz egy 228 oldalas, fekete szélű lapokkal rendelkező könyv is, amely a valaha megjelent összes Depeche Mode dal szövegét tartalmazni fogja. A doboz exkluzivitását emeli az a tény, hogy még soha ezelőtt nem jelentek meg az együttes korszakalkotó dalszövegei így egyben, egy kötetben.

Bővebb információ a “MODE” box szettről, illetve előrendelés:

https://www.depechemodeboxsets.com/

Hozzászólások

Hozzászólás