2020. október 29.

Karácsonyi albummal jelentkezett a fiatal énekesnő Meghan Trainor

Duchaj Áron | 191 megtekintés

Meghan Trainor, a GRAMMY®-díjas énekesnő / dalszövegíró az Epic Records gondozásában megjelentette első karácsonyi albumát, az “A Very Trainor Christmas“-t.

Az album minden digitális szolgáltatónál, illetve hagyományos formátumban is elérhető lesz, CD és bakelit változatban egyaránt.

“Karácsonyi baba vagyok, és régi álmom volt kiadni egy karácsonyi albumot, melynek elkészítésében a családom is részt vesz” – mondja Meghan. „Ezek a dalok régi családi emlékeket hoznak vissza, amikor az ünnepek alatt az  Earth, Wind & Fire és Seth MacFarlane dalait hallgattuk, így még én is nehezen hiszem el, hogy példaképeim ezen az albumon szerepelnek. A valaha volt legjobb karácsonyi ajándék! ”

A korábban megjelent “My Kind of Present” -tel együtt az album összesen hat vadonatúj dalt tartalmaz. A „Holidays” [feat. Earth, Wind & Fire] egy igazi vidám karácsonyi dal, amely hamarosan az ünnepi készülődések elmaradhatatlan slágere lesz. A „Christmas Party” az egész családot összehozza, míg a „Christmas Got Me Blue” táncra perdíti a magányos szíveket is.

Természetesen  barátok és család nélkül nem lennének ünnepek. Seth MacFarlane csatlakozik Meghanhez, hogy együtt adják elő a „White Christmas”-t, míg Meghan unokatestvérei, Jayden, Jenna és Marcus Toney a „Rudolph The Red-Nosed Reindeer” dalában csatlakoznak az énekesnőhöz. Az album legszemélyesebb hangulatú dalát Meghan édesapjával Gary Trainorral közösen adja elő.

A Billboard így írt a frissen megjelent lemezről: „Az „A Very Trainor Christmas” egy fiatal énekesnő lemeze, amely egyszerre modern, de mégis a karácsonyi hagyományok szellemében született” míg az Idolator szerint: „az elkövetkező karácsonyok elmaradhatatlan kelléke.”

 1.          My Kind of Present
 2.          It’s Beginning To Look A Lot Like Christmas
 3.          I Believe In Santa
 4.          Last Christmas
 5.          Holidays [feat. Earth, Wind & Fire]
 6.          Christmas Party
 7.          Winter Wonderland
 8.          White Christmas [feat. Seth MacFarlane]
 9.          Christmas Got Me Blue
 10.         Sleigh Ride
 11.         My Only Wish
 12.         The Christmas Song
 13.          Rudolph The Red-Nosed Reindeer [feat. Jayden, Jenna, & Marcus Toney]
 14.         Naughty List
 15.         Have Yourself A Merry Little Christmas [feat. Gary Trainor]
 16.         Silent Night

Hozzászólások

Hozzászólás