2019. december 13.

Leander Oktett = Leander Kills Akusztik + Vonósnégyes

Holdampf Gábor | 872 megtekintés

Köteles Leander új formációval jelentkezik

a Leander Kills és a Leander Szimfonik határmezsgyéjéről

Leander Oktett

b-j: Kalla-Tóta Hajnalka – hegedű, Czifra Miklós – gitár, Sass Magdolna – hegedű, Köteles Leander – basszusgitár, ének,

Kusz Viktória – brácsa, Jankai Valentin – ütős hangszerek, Lakatos-Andrási Mónika – cselló, Vermes András – gitár

fotó: Zsiga Pál

Az új formáció ötlete 2018. március 15-én született meg. Mivel az első Leander Szimfonik koncertre nem készült el egy teljes estés műsorhoz elegendő nagyzenekari átirat, négy dalt akusztikusan nyomott el a Leander Kills a műsor közepén. Olyan erővel szólaltak meg a dalok (Szerelmetlen dal, Te leszel a párom, Szeresd bennem, 8. főbűn) ebben a hangszerelésben is, hogy biztosak voltunk benne, hogy lesz folytatás, ugyanakkor a Szimfonik előadások olyan magasra tették a lécet, hogy szimpla akusztikkal nem szerettünk volna színpadra állni. Kézenfekvő volt, hogy a Leander Szimfonik nagyzenekar négy meghatározó zenészét kérjük meg, hogy vonósnégyessel tegyék teljessé a formációt. Így született meg a Leander Oktett. Már az első próba zseniálisan sikerült. Pillanatok alatt összeraktuk a Viharom, Tavaszom oktett verzióját. A próbán készített videó itt megtekinthető:

Leander Oktett – Viharom Tavaszom (próba)

Újabb meglepetéssel készülünk nektek 2020-ra. Leander Oktett = Leander Kills Akusztik + Vonósnégyes. A különleges formáció első koncertjét egészen különleges helyszínen fogja adni. Kedden délben jön az esemény, és indul a jegyvásárlás. Ha érdekel, készülj, mert összesen 420 jegy lesz elérhető. Minden megosztás hálásan köszönünk.

Gepostet von Leander Kills am Montag, 9. Dezember 2019

A különleges formáció első koncertje különleges helyszínen kerül megrendezésre, a gyönyörű Európa Hajó nyitott teraszán 2020. június 21-én. A koncertélményt 120 perces sétahajózás teszi felejthetetlenné. A szervezők welcome drinkkel várják a vendégeket. A koncertre 2019. december 10-től lehet jegyet venni online: https://www.eventim.hu/hu/jegyek/koncertek-a-dunan-budapest-europa-hajo-541472 

A koncertre két szektorba lehet jegyet váltani. A színpadhoz közelebb eső 1. szektorba szóló jegyek ára: 9.900 Ft. A 2. szektorba szóló jegyek ára 7.990 Ft. A szektorokon belül a helyfoglalás érkezési sorrendben történik. Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/474142003229882/

Image may contain: 8 people, people smiling, text

Mivel a Leander Szimfonik 2020. március 16-i előadására 3 nap alatt az összes jegy elkelt, a Leander Kills Luxusnyomor turné több állomása is teltházzal futott, nem meglepő, hogy az első Leander Oktett koncertre 24 óra alatt a jegyek közel fele elfogyot. Ezért érdemes az Ünnepek előtt beszerezni a jegyeket.

Hozzászólások

Hozzászólás