2019. augusztus 16.

LEANDER 10: MÁR ELŐVÉTELBEN NÉZŐCSÚCS! 30 DALOS PROGRAM. ÚJ DAL- ÉS KLIPPREMIER.

Holdampf Gábor | 1124 megtekintés

Brutálisan hosszú programmal, egy vadonatúj dal klippremierjével és sok-sok meglepetéssel köszöni meg Leander a rajongóknak a minden eddiginél nagyobb érdeklődést augusztus 19-én a Barba Negra Track-ben.

Leander 2009. augusztus 19-én publlikálta a Csak Te című dalát, videoklipjét. A ma már klasszikusnak számító nóta zenéjét és szövegét is Leander írta, és az összes hangszeren az ő játéka hallható:

A 10 éves jubileum alkalmából Leander elkészítette a Csak Te új változatát 2019-es hangzásban:

Az augusztus 19-én a Barba Negra Track-ben megrendezésre kerülő monstre koncert műsorát a rajongók szavazatai alapján állította össze Leander: https://hear-hungary.app.do/leander10 A 20 legnépszerűbb Leander / Leander Rising / Leander Kills dal mellett 10 különlegességgel is készülnek az Amigod és a Leander Kills tagjai, sőt egy dal erejéig Leander első zenekar a Babylon is színpadra lép. A különleges vendégek (Bodor Máté, Icarus, Peleskei Bence, Porkoláb Norbert, Szabó Gergely) egész sorát felvonultató koncerten több olyan dal is elhangzik majd, melyet még soha nem láthatott, hallhatott élőben a közönség, köztük a legutóbb publikált Kicsiny falum, mely a youtube népszerűségi listáján az előkelő 10. helyig jutott:

Ha mindez nem lenne elég, akkor a Boldogságvirág című vadonatúj Leander Kills dal videoklipjét is a koncerten mutatja be a zenekar.

Amilyen különleges a jubileumi program, olyan felfokozott a közönség várakozása: már öt nappal a koncert előtt minden korábbi Leander rekordot megdöntött a jegyelővét, pedig sok felejthetetlen koncert fűződik Leander nevéhez a Leander Rising búcsúkoncerttől kezdve, a 2016-os Track-es koncerten át, ahol pankrációs ringet építettek a színpad elé, melyben a koncert előtt exkluzív bemutatót láthatott a nagyérdemű, majd a koncert során egy dalt a ringben adott elő Leander és Icarus. Hasonlóan emlékezetes volt a tavalyi Budapest Park koncert, ahol pedig egy második színpadot épített a csapat, hogy az akkor legfrissebb dalukra, a Majd úgy sírsz értem-re különleges klipet forgasson a rajongók bevonásával.

A LEANDER 10 koncertre különleges merch termékekkel is készül a banda, hogy a rajongók hazavihessenek valamit a megismételhetetlen augusztus 19-i koncertről.

A 18 órai kapunyitáskor Leander és zenésztársai közönségtalálkozót tartanak, hogy aki személyesen is szeretne találkozni velük vagy közös fotót készíteni, megtehesse ezt.

Az augusztus 19-i LEANDER 10 koncert különleges vendége a Down For Whatever zenekar lesz. Miattuk is érdemes időben érkezni.

Jegy információ: https://jegy.rock1.hu/leander_kills_20190819

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/348104452490145/

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás