2019. május 17.

Maluma – 11:11

Holdampf Gábor | 753 megtekintés

Malumát fiatal kora ellenére már jelenleg is a latin zene vezető hangjának tartják. Nem véletlenül, hiszen már magáénak tudhat egy Latin Grammy-díjat, 23 millió követőt a Facebookon, közel 6 milliót a Twitteren és 42 milliót  az Instagramon.

2015-ben jelent meg Pretty Boy Dirty Boy című nagylemeze a Sony Music US Latin kiadó gondozásában és már debütáláskor #1 lett a lemezeladásokat tekintve. Legutóbbi albuma 2018-ban jelent meg F.A.M.E címmel, mely szintén #1 volt.

11:11 című aktuális stúdióalbuma május 17-én jelent meg és olyan közreműködő elóadokat sorakoztat fel, mint Ricky Martin, Madonna, Nicky Jam, Ozuna, Ty Dolla $ign. A 16 számos hanganyag spanyol nyelvű dalokat tartalmaz, ez alól csak a ’Soltera’ és a ’Tu Vecina’ című dalok képeznek kivételt angol szövegeikkel.

Noha Malumát egy térdműtét 2019 elején a koncertezés és turnézás felfüggesztésére kényszerítette, így sem tétlenkedett, hiszen Edgar Barrera producerrel karöltve nekiláttak az új album munkálatainak.

’”A 11:11 egy közvetlen jelzés a vezetőinktől, angyalainktól és tanítóinktól, hogy teremtsük meg a kapcsolatot, a szinkront és a tudatosságot önmagunkkal, a mindenséggel. Ez egy ébresztő hívás, egy ajtó az elmélkedésre, a megérzéseinkre való hallgatásra és a magunkba nézésre. Az idő arra, hogy megálljunk és érezzük rezgéseink energiájat a világban. Ez egy a lényünkből származó hívás, egy emlékeztető az igazi célunkra a Földön, hívás, hogy bízzunk egymásban.” – nyilatkozott Maluma a nagylemez üzenetéről.

Azt tudtad, hogy művészneve édesanyja, édesapja és nővére neveinek első két betűjéből tevődik össze?

Hallgasd meg az új albumot itt: Maluma – 11:11

Hozzászólások

Hozzászólás