2019. május 17.

Megjelent Maluma új, 11:11 című albuma

Holdampf Gábor | 1857 megtekintés

MEGJELENT MALUMA ÚJ, 11:11 CÍMŰ ALBUMA!

AZ ÉNEKES NEGYEDIK ALBUMÁN OLYAN NAGYSZERŰ

VENDÉGMŰVÉSZEKKEL DOLGOZOTT EGYÜTT, MINT

MADONNA, RICKY MARTIN, OZUNA,
NICKY JAM, ZION Y LENNOX, FARINA,
TY DOLLA $IGN, SECH ÉS CHENCHO 

AZ ÚJ LEMEZZEL EGYIDŐBEN NAPVILÁGOT LÁTOTT AZ “11PM” CÍMŰ DAL VIDEÓKLIPJE IS

Las Vegas, Nevada (2019. május 17.). Nagyszerű nap a mai a MALUMA rajongók számára! A latin világsztár megjelentette várva várt negyedik, 11:11 című albumát, amely mától elérhető az áruházakban, valamint a digitalis platformokon. Letöltés vagy meghallgatás: http://smarturl.it/Maluma1111 Az énekes az “11PM” című dalához készült videoklipjét is bemutatta.

Az album, amelyen Madonnával, Ricky Martinnal, Ozunával, Nicky Jammel, Ty Dolla $ignnal, Zion y Lennoxszal, Sechhel, Chenchoval és Farinával közös dalokat is hallhatunk, szinte napra pontosan egy évvel az előző, F.A.M.E. című lemez után érkezett, amely a Billboard Latin Album Chart első helyén debütált és amivel Maluma a Latin Grammy-díjat is kiérdemelte a “Legjobb kortárs vokális pop album” kategóriában.

“11:11 egy közvetlen jelzés a vezetőinktől, angyalainktól és tanítóinktól, hogy teremtsük meg a kapcsolatot, a szinkront és a tudatosságot önmagunkkal, a mindenséggel. Ez egy ébresztő hívás, egy ajtó az elmélkedésre, a megérzéseinkre való hallgatásra és a magunkba nézésre. Az idő arra, hogy megálljunk és érezzük rezgéseink energiájat a világban. Ez egy a lényünkből származó hívás, egy emlékeztető az igazi célunkra a Földön, hívás, hogy bízzunk egymásban.” mesélt Maluma arról, hogy mi inspirálta az album és a turné nevét.

Az elmékedés a 11:11 kapcsán korábban jött Maluma számára, miután egy térdműtét a koncertezés és turnézás felfüggesztésére kényszerítette. Pihenés helyett azonban tervezett és éjjel-nappal dolgozott Edgar Barrera producer, zeneszerző mellett, akivel a F.A.M.E. kapcsán is együttműködtek. Az eredmény egy album, amely tükrözi Juan Luis Londoño fejlődését, mint művész, egy olyan zenei anyaggal ami pozitív, szórakoztató és meggyőző.

A szerzők, producerek és hangmérnökök, akikkel Maluma és Edgar Barrera együtt dolgoztak a 11:11-en a következök: Andrés Castro, Servando Primera, Mambo Kings, Vicente Barco, Sergio George, Luvian Malavé Nieves, Stiven Rojas, Johany Alejandro Correa, Pedro Juan De La Ossa, Giencarlos Rivera, Jonathan Carlo Rivera, Oscar Hernandez, Jesus Herrera, Edgar Semper Vargas, Marco Masis, Silverio Lozada, Nick Rivera Caminero, Gabriel Pizarro, Felix G. Ortiz Torres, Hector Ramos, Maysonet Kedin, Hydro, Mateo Cano, René Cano, Kevin Mauricio Cruz, Carlos Isaiah Morales, Pardo, Mike Dean, Eric Schilling, Santiago Mesa, Tyrone William Griffin, Jr., Savan Kotecha, Ilya Salmanzadeh, Chencho Corleone, Duran The Coach és MadMusick. Az albumot Luis Barrera Jr és Earcandy keverte és a masztert Mike Fuller készítette (kivéve a “Tu Vecina”, melyet Serban Gheneaand kevert és Randy Merrill maszterelt).


11:11 track lista:
1. 11 PM
2. HP
3. No Se Me Quita featuring Ricky Martin
4. Dispuesto featuring Ozuna
5. No Puedo Olvidarte featuring Nicky Jam
6. Me Enamoré de Tí
7. Extrañándote featuring Zion y Lennox
8. Shhh (Calla)
9. Dinero Tiene Cualquiera
10. Soltera featuring Madonna
11. Te Quiero
12. Instinto Natural featuring Sech
13. Tu Vecina featuring Ty Dolla $ign
14. La Flaca featuring Chencho
15. Puesto Pa Ti featuring Farina
16. Déjale Saber

Nemrégiben MALUMA, akinek szerte a világon teltházas koncertjei voltak, bejelentette visszatérését az Egyesült Államokba, Kanadába és Puerto Ricóba a 2019 MALUMA 11:11 WORLD TOUR észak-amerikai részeként, amely szeptember 6-án indul San Diegóban, Kaliforniában, majd több mint 21 további nagyvárosban folytatódik olyan helyszínekkel, mint az AmericanAirlines Aréna Miamiban, a Madison Square Garden New Yorkban és a The Forumban Los Angelesben. Jegyek elérhetőek a www.ticketmaster.comwww.axs.comwww.altitudetickets.com (Denver, Colorado) és a www.ticketpop.com (Puerto Rico) oldalain.

Malumáról:

A még csak 25 éves Malumát széles körben tekintik a latin zene egyik vezető hangjának és egy jó értelemben vett ifjúsági bálványnak. Juan Luis Londoño néven született Medellinben, Kolumbiában. Művésznevét édesanyja, édesapja és nővére neveinek első két betűjéből alkotta meg.

A “Legjobb kortárs vokális pop album” kategóriában Latin Grammy-díj győztes énekes az egyik legnépszerűbb művész a közösségi médiában 23 millió Facebook, 5,8 millió Twitter és 42 millió Instagram követővel (ő legtöbb követővel rendelkező latin férfi művész az Instagramon). Hivatalos YouTube/VEVO csatornája 9 milliárd megtekintéssel és több mint 20 millió feliratkozóval büszkéledhet, amivel kiérdemelte a YouTube Diamond Play Button Díjat is.

Maluma World Tour elnevezésű koncertsorozatával páratlan sikert ért el. 2017-ben több mint 1 millió jegyet adtak el 105 koncertjére világszerte és ezzel a legjobb koncerteladással rendelkező latin előadóvá vált a világon. 2018-as F.A.M.E. turnéjával rekordokat döntött. Minden fellépése teltházas volt az Egyesült Államokban és Európában egyaránt, Többek között olyan helyszíneken, mint a Madison Square Garden Aréna (New York), az American Airlines Aréna (Miami), valamint a The Forums (Los Angeles), ahol ráadásul két koncertet is adott.

2015-ben megjelentette Pretty Boy Dirty Boy című albumát a Sony Music US Latin kiadónál és a lemez az albumeladási lista élén debütált. Első másfél évében az Amerikai Egyesült Államokban összesen 6 Billboard Latin Airplay Chart elsőséget gyűjtött be dalaival. Legutóbbi F.A.M.E. című albuma szintén #1 volt és 6x-os Platina minősítést ért el a USA-ban, míg Mexikóban 2x-es Platina lett a lemez a megjelenés első hetében. Maluma a legfiatalabb művész aki egyszerre mondhatta magáénak a Billboard Latin Airplay Chart 1. és 2. helyét is (“Sin Contrato” és “Chantaje” című dalaival) és a hatodik előadó aki valaha elérte ezt az eredményt. Malumának ezidáig 12 #1 dala van a Billboard Latin Airplay Chart alapján.

 ###

Maluma a közösségi oldalakon: 
https://www.instagram.com/maluma/
https://www.facebook.com/MALUMAMUSIK
https://twitter.com/maluma
https://www.youtube.com/user/MalumaVEVO
Snapchat: malumaworld
http://www.malumamusik.com

MALUMA 11:11 linkek:
All Digital Service Providers: http://smarturl.it/Maluma1111
Apple Music: http://smarturl.it/Maluma1111/applemusic
Spotify: http://smarturl.it/Maluma1111/spotify
Amazon Music: http://smarturl.it/Maluma1111/az
iTunes: http://smarturl.it/Maluma1111/itunes
Google Play: http://smarturl.it/Maluma1111/googleplay

Hozzászólások

Hozzászólás