2019. április 26.

P!nk – Hurts 2B Human

Holdampf Gábor | 990 megtekintés

Pink nyolcadik albuma 2019 április 26-án jelent meg, melyhez olyan előadók működtek közre, mint Khalid, Cash Cash vagy éppen Chris Stapleton. Legyen az rap, vagy legyen ballada, nincs olyan amiben Pink ne remekelne ezen az albumán is, sőt még a dance és a country műfajokban is kipróbálta magát.

Az amerikai énekesnőt valószinűleg senkinek nem kell bemutatni, hiszen rengeteg sláger van már a háta mögött. Eddig nem telt neki eseménytelenül az év, hiszen februárban saját csillagot kapott a Hollywoodi hírességek sétányán. A Walk Me Home című dalra készített videóklipjét pedig az a Michael Gracey rendezte, akinek A legnagyobb showman című mozifilmet is köszönhetjük.

Ahogy 2017-ben megjelent Beautiful Trauma című nagylemeze #1 lett, úgy ez a hanganyag is hozta az elvárt szintet szintén #1 nyitással.  A 13 dalt tartalmazó Hurts 2B Human-en alig található olyan dal, amin ne szerepelne egy fantaszikus közreműködő előadó vagy társszerző. Pont annyi érzelem van ebben az anyagban, amennyi kell és miközben hallgatod, azon veszed észre magad, hogy ez már nem az a Pink, akinek ami a szívén az a száján. Az énekesnőnek több évébe telt, hogy megszilárdítsa identitását előadóként, de sosem törekedett, hogy tökéletes popsztár válljon belőle.

Hazánkba ezúttal nem látogat a pop énekesnő, azonban a szinte szomszédos Bécsben július 24-én fog koncertet adni a Beautiful Trauma turné keretein belül.

Hallgasd meg az új albumot itt: P!nk – Hurts 2B Human

Hozzászólások

Hozzászólás