Pénteken új CNCO dal érkezett – a következő pénteken pedig révbe ér az album!

Sokak kedvenc, latin popban utazó fiúbandája, a CNCO már most elcsavarta a világ szívét közeledő, második stúdióalbumával. Az április 6-án érkező, CNCO címre kereszelt lemez mellé ráadásul egy vadonatúj videóklipet is kapunk a Sólo Yo című szerzeményhez.

Az előzetes várakozások pompás új anyagot jósolnak. Új albumuk első számú beharangozója, a Mi Medicina nézettsége 4 nap alatt elérte a 8 milliót, jelenleg 40 millió felett ját. A két hete napvilágot látott Bonita videóklipje máris súrolja a 11 milliót, a legújabb, március 30-án megjelent Fieste en Mi Casa kisfilmje pedig ilyen röpke idő alatt 2 és fél milliós nézettségnél tart.

 

 

A srácok az Egyesült Államokat, Latin-Amerikát és Európát is érintő promóciós turnéjukon különleges, VIP album elő-meghallgató bulikat tartottak Los Angeles-ben, New Yorkban és Miami-ban is, közben pedig beugrottak az iHeart Music Awards díjátadójára, ahol a Little Mix-szel közös Reggaetón Lento slágerük elnyerte a legjobb remixnek járó díjat.

 

 

Albumhallgató party-k más országokban is kerekedtek – összesen 14 országban, köztük Németország, Lengyelország, Argentína, Mexikó, Kolumbia, Olaszország, Brazília, Spanyolország – ahol a rajongók legnagyobb meglepetésére és örömére amellett, hogy a szerencsések előzetesen meghallgathatták az anyagot, a CNCO-fiúk élőben bejelentkeztek, hogy megválaszolják a számukra feltett kérdéseket.

 

https://www.youtube.com/watch?v=UYPOGxV3_wY

 

A közelgő lemez már megjelenése előtt két héttel is rekordokat döntögetett. Az Egyesült Államokban elérhető deluxe előrendelések 2 nap alatt beteltek, Kolumbiában az album máris listavezető lett az előrendelhető fizikai megjelenések tekintetében.

CNCO-ék a napokban befejezték Más Allá turnéjukat, melynek szárnyán egészen Argentínától Olaszországig repültek. Csak hogy érezzük a változás súlyát: két évvel ezelőtt volt olyan costa rica-i koncertjük, melyre 300 ember volt kíváncsi, legutolsó, teltházas estéjükre pedig több, mint 10 000 rajongó ment el.

 

 

Áprilisban a CNCO Európába veszi az irányt, hogy meglátogassák Spanyolországot, Németországot (most először!), Svédországot (szintén most először!) és Olaszországot. Majd visszatérnek az Egyesült Államokba a Latin Billboard Awards díjátadójára, mielőtt Mexikóba, Brazíliába és Argentínába utaznának.

Rendeld elő az albumot az alábbi linken!

CNCO – CNCO

 

Hozzászólások

Hozzászólás